Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
FUE Safe System-metoden – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

FUE Safe System-metoden

FUE SafeSystem er en ny patenteret metode, perfektion af ​​FUE-metoden. I dag tilhører lægerne på vores klinik det lille antal kirurger i verden, der tilbyder denne revolutionerende nye teknologi til deres patienter.

Hvordan virker det?

Gennem dette tekniske gennembrud opstår der en mulighed for at høste hårsækkerne præcist uden at unødigt ødelægge hovedbunden eller hårsækkene, som ikke kunne undgås under den traditionelle FUE-procedure.

For de patienter, der ikke har nok hår på bagsiden af ​​deres hoved, gør SafeSystem det muligt at høste eller fjerne hår fra andre dele af kroppen: fra brystet, undersiden af skægget eller endda maven. Kvaliteten af hårene i disse områder er dog mindre gode end i hovedbunden, derfor anvendes denne procedure kun som en “sidste udvej”. Selvfølgelig har patienterne, mulighed for at diskutere muligheden, for anvendelse af hår fra andre steder på kroppen, med lægerne på vores klinik.

Ved hjælp af SafeSystem er der mulighed for at isolere og fjerne hårsække, der kan indeholde lige 2-6 hår. Under proceduren er det ved hjælp af den såkaldte SAFE Scribe-enhed muligt at fjerne hårsækkene meget præcist og med minimal skade på vævet og hårsækkende.

Fordelene ved FUE Safe System metode opsummeret:

FUE SafeSystem er den nyeste hårtransplantationsmetode. Vi var blandt de første klinikker til at introducere den i Ungarn. Takket være denne nye metode kan selv de mindste detaljer og det mest præcise resultat opnås ved en hårtransplantation. På vores klinik har vi gjort mange nye og vigtige innovationer til en del af proceduren, der ikke anvendes nogle andre steder.

På grund af det faktum, at transplantaterne (follikulære grupperinger) fjernes gennem FUE SafeSystems hårtransplantationsprocedure og derefter opbevares i en særlig regenereringsvæske til follikulære grupperinger, kan vi opnå en tidligere hårvækst, en stærkere og mere potent og 10- 15% større vækst af det transplanterede hår.

Ved hjælp af denne metode vil hovedbunden komme sig hurtigere, og perioden før du vender tilbage til din normale rutine blive kortere. Læger og vævsspesialister udarbejdede denne nye procedure. Det reducerer skaderne af follikulære grupperinger under fjernelse, opbevaring og implantation af håret, til et minimum.

På grund af den præcise fjernelse af håret og den særlige opbevaringsproces, vil de fortsat hele og sunde hår blive implanteret under din hårtransplantation. På denne komplekse måde er FUE SafeSystem blevet en procedure med en meget højere standard end den tidligere FUE.

I dag er FUE SafeSystem den mest avancerede hårtransplantationsprocedure i hele verden. På vores klinik tilbyder vi denne metode til alle vores patienter.

Fordelene ved  FUE  Safe System-proceduren for vores patienter:

  • Proceduren kan udføres på alle.
  • På grund af de mindre skader på hårsækkene øges antallet af aftagelige donorhår
  • Hårtransplantationsresultaterne ser meget mere naturligt ud, da kirurgen også kan vælge hårets egenskaber ud fra antallet af hårsække transplanteret.
  • Aftagelige hår fra områder, der tilbyder bedre kvalitets hår, fx: fra bagsiden af ​​hovedet eller bag ørerne
  • Gendannelsestiden falder
  • Ingen synlige ar
  • Metoden kan også anvendes af FOX negative patienter
  • Metoden er også ideel til patienter, for hvem der tidligere ikke har været håb om en hårtransplantation
  • SafeSystem betyder også en garanteret løsning i tilfælde af tyndt hår.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.