Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om FUE – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Om FUE

FUE ’s oprindelse

Tanken om at høste donorhår i follikulære enheder kommer fra en australsk kirurg, Dr. Woods., Men han deler ikke detaljer om hans metode med nogen.

hårtransplantation FUEFUE metode blev første gang offentliggjort af Dr. Rassman og Dr. Bernstein i 2002 (Follikulær Unit Extraction: Minimalt Invasiv Kirurgi til Hair Transplantation). Denne artikel beskrev proceduren i detaljer, og forklarede også FOX-testen, som tjener til at bestemme karakteristika for donorområdet hos patienter.

FUE-hårtransplantationsmetoden spredes over hele verden efter udgivelsen af artiklen.

Hårtransplantationer ved hjælp af FUE

FUE-metoden (follikulær enhedsudvinding) betyder høst af hårets naturlige grupperinger, såkaldte follikulære enheder, som derefter vil blive implanteret. Instrumentet, der anvendes til FUE, laver en lille cirkulær sektion i hovedbunden omkring follikulærenheden og adskiller den fra hudvævet. Derefter fjernes enheden ved hjælp af kirurgisk pincet. Kun et lille cirkulært mærke forbliver i hovedbunden.

Disse trin gentages, indtil kirurgen har høstet tilstrækkelige mængder follikulære enheder, også kaldet transplantater, for at skabe det udseende, der er aftalt med patienten. Hele proceduren varer et par timer, men for en stor del af patienter kan proceduren gentages den følgende dag eller endda på en tredje dag. Det lille hul tilbage på donorområdet (ca. 1 mm i størrelse) heler inden for 7-10 dage efter proceduren. De resterende små hvide prikker er helt dækket af håret i siderne og på bagsiden af ​​hovedet.

Denne metode til høst af donorhår, fjernelse af follikulære enheder en efter en, er, hvad der differentierer FUE fra FUT (Follicular Unit Transplant) -metoden. Til FUT, høstes donorhår ved at fjerne en lang bred strimmel af hovedbunden på en gang. Denne stribe vil derefter blive skåret op i små enheder ved hjælp af et stereomikroskop, inden håret bliver implanteret.

Efter fjernelse af transplantater laves små sektioner på modtagerområdet med et lille skarpt instrument, der bestemmer det nøjagtige sted, hvor transplantaterne vil blive implanteret. De follikulære enheder placeres så i disse huller, hvor der vil vokse nye og sunde hår. Forskellen mellem FUE og FUT er høstmetoden for de transplanterede transplantater, og hvor naturligt resultatet vil se ud. På grund af de større firkantede grafts ved FUT-metoden kan de ikke implanteres så skaber et rigtigt naturligt udseende, og det ligner ofte på dukkehår (masser af hår i en lille “prik” med store tomme mellemrum mellem disse prikker ).

FUE hårtransplantationer – hvem er en ideel kandidat?

FUE hårtransplantation er også den ideelle løsning til patienter, der gerne vil have meget kort hår efter proceduren, fordi FUE ikke vil efterlade en stor lineær ar, der kunne være synlig selv fra lang afstand. Yderligere fordel ved FUE-metoden er, at aktive atleter også kan have hårtransplantationer, da de kan fortsætte fysiske aktiviteter kort efter proceduren.

Mange vælger FUE simpelthen fordi det er mindre invasivt end FUT, og det føles ikke som en “ægte” kirurgisk procedure. Sandheden er, at de begge er kirurgiske procedurer, og dybden af ​​snit er den samme i begge teknikker. Forskellen kommer fra snitteknikken og det udseende, der opnås gennem hårtransplantationen.

Antallet af transplanterede hår

Det er svært at bestemme den nødvendige mængde hår. Det bedste estimat opnås ved at måle overfladen af ​​modtagerområdet og hårvolumenet pr. Kvadratcentimeter i dette område (en erfaren læge kan evaluere det, eller et densitometer kan anvendes). Hår har naturligvis et volumen på 130-170 hår / cm2 på toppen af ​​hovedet og 150-190 hår / cm2 i donorområdet. Volumenet af transplanterede hår er normalt 80-120 hår / cm2, i nogle tilfælde hvis (en god kvalitet og mængden af ​​donor hår er god) kan en større volumen opnås.

100 hår / cm2 er generelt den mindste mængde, der kan sikre en vis tilstrækkelig dækning af et helt skaldet område (selvfølgelig kan meget bedre resultater opnås med en noget større tæthed, for eksempel 120 hår / cm2).

Det er svært at vurdere modtagerområdets størrelse på grund af dets ujævne kanter. Hvis vi ønsker at sænke hårlinjen på siderne og over panden med 1 cm, betyder det at et område på ca. 6 cm2 på hver side skal overvejes, det er 12 cm2 i alt. Så hvis vi ønsker at opnå en tæthed på 100 hår / cm2, skal 1200 hår transplanteres.

Efter proceduren

Da FUE-hårtransplantation kræver et meget større donorområde end strimlerhøstning (ca. 5 gange større område for samme mængde hår), i tilfælde af større procedure er det derfor nødvendigt at klippe håret i hele donorområdet 1 mm kort.

Dette kan være ubelejligt for nogle patienter, der normalt bærer langt hår. De små huller heler dog meget hurtigere end snittet ved FUT-procedureren, hvor der også er behov for at blive syet. Kun 7-10 dage efter hårtransplantationen er der ikke længere nogle synlige tegn efter operationen.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.