• Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Bruno – 6000 hår

150 150 admin

Bruno – 6000 hår

Bruno bestilte en personlig konsultation, før han tog beslutningen om at få foretaget en hårtransplantation på vores klinik i Ungarn. Vores specialist tegnede den hårgrænse vi ønskede at lave, hvilket du kan se på billedet lavet under konsultationen .

Endelig implanterede vi 6000 hår i front området og genskabte patientens hårgrænse. Her er resultatet lige efter operationen .

Brunos hovedbund var næsten fuldstændig helet allerede ved 1. uges check-up . Han sendte os nogle billeder, så vores specialist kunne se, om der var nogle problemer.

Da alt var fint med de første post-op-billeder, forventede vi ikke noget problem 3 uger efter operationen . Hans hovedbund blev helbredt, og de implanterede hår begyndte at vokse tilbage.

3-måneders billedet kan ofte være chokerende, men alle vores patienter informeres om, at de transplanterede hår falder ud, indtil den 3. måned efter operationen, og de kan forvente at se håret begynde at vokse tilbage allerede efter 4. måned.

6 måneder gik efter operationen, og vi kan næppe genkende Bruno på billederne. Han ændrede sig meget, at få en ny hårgrænse fik ham til at se meget anderledes ud.

Sikke en forvandling, den kan du også opnå!

Tøv ikke med at udfylde nedenstående formular og lad vores kollegaer hjælpe dig med at løse dit hårproblem så hurtigt som muligt!

Køn*

Fornavn*

Efternavn*

Telefon*

E-mail*

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.