• Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Christophe – 4000 hår

150 150 admin


Christophe – 4000 hår

Lad os præsentere dig Christophe, der modtog 4000 hår på en 2-dages operation, ved hjælp af FUE Safe System-metoden. Her kan du se ham ved en personlig konsultation . Vores specialist tegnede den nye hårgrænse, som vi ønskede at skabe.

Dette billede blev taget på klinikken, før operationen . At klippe håret er nødvendig, fordi lægen skal kunne se vækstvinklen på ​​dine hår.

Som du kan se på det efterfølgende billede (taget efter indgrebet) dækkede vi hele frontzonen. Vi forsøger altid at skabe en naturlig hårgrænse ved hjælp af de transplantater der kun indeholder 1 hår, til indsættelse i den yderste del af hårgrænsen.

Vi er meget glade, hvis vores patienter vil udfylde vores spørgeskema omkring tilfredshed, og vi er glade for at læse deres mening og anmeldelser. Christophe var meget venlig og skrev os en lang anmeldelse !

“Det bedste hold, jeg nogensinde har mødt, skørt hold, men fantastisk team, jeg følte at jeg var hjemme. Tak for jeres venlighed og tålmodighed – hele teamet gør et vidunderligt stykke arbejde, i nyder jeres patienter og det kan mærkes! Særlig tak til lægen, du har magiske hænder, og du behøver ikke lære at tegne. Og jeg glemmer ikke resten af ​​holdet, for at være grinende og smilende. Med venlig hilsen Christophe.

Og takket være holdet uden for klinikken. Perfektion!!! Tak, du har ændret mit liv! “

Han tegnede også et lille billede, der viste sin fremtid med tæt hår . Tak, christophe!

Efter hjemkomsten sender han os billeder til hver undersøgelse. Her er et billede til 1-uges check-up .

Den næste check-up finder sted 3 uger efter operationen . De implanterede hår falder ud indtil den tredje måned, men så når håret vokser tilbage bliver resultatet mere og mere tæt.

Den 3 kontrol måned er den sværeste for alle patienter, fordi at de implanterede hår falder ud, frem til denne periode og dermed er situationen nu den samme, som den var før operationen. Disse hår begynder at vokse tilbage efter den fjerde måned efter operationen.

Månederne gik hurtigt, og vi er allerede ved den 1-årige kontrolundersøgelse , så Christophe sendte os sine nye billeder. Ændringen er tydelig, og de implanterede hår er stadig i en vækstfase.

Tøv ikke med at udfylde nedenstående formular og lad vores kollegaer hjælpe dig med at løse dit hårproblem så hurtigt som muligt!

Køn*

Fornavn*

Efternavn*

Telefon*

E-mail*

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.