• Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Gérard – 2007 hår

150 150 admin


Gérard – 2007 hår

Gérard begyndte at miste sit hår for 2 år siden, især i frontalområdet. I hans tilfælde var de bare pletter ikke så alvorlige, så vi foreslog en behandlingsplan med 1800 hår til at forøge densiteten i hårgrænsen. Han endte med at modtage 2007 hår, og ja, vi ved præcis, at det var 2007, da vores assistenter tæller hvert hår under et mikroskop.

Her er Gérards hår før operationen :

Når vi øger hårets tæthed, er vi meget forsigtige med de eksisterende hår i den pågældende zone. Vi ødelægger dem ikke under implantationen – og takket være FUE Safe-metoden blev det lettere at undgå at skade follikulære enheder.

Et billede taget efter operationen :

Vores læger var overraskede over, hvor hurtigt Gérard’s hovedbund helede.  Tag et kig på dette billede han sendte han os bare 1 uge efter operationen : hans hud er næsten helt helet!

Der er ikke tegn på store ændringer i de første 3 måneder efter operationen. De implanterede hår falder ud i denne periode, og follikelenhederne begynder at producere nye hår efter 3-4 måneder.

3-ugers check-up

3 måneders check-up

Ser vi på billederne, han sendte os til 6-måneders check-up , kan vi allerede se de første tegn på det endelige resultat, og hans hår bliver mere og mere tæt i de følgende måneder.

Tjek forskellen!

Tøv ikke med udfylde nedenstående formular og lad vores kollegaer hjælpe dig med at løse dit hårtproblem så hurtigt som muligt!

Køn*

Fornavn*

Efternavn*

Telefon*

E-mail*

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.