Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Gratis evaluering – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Konsultation

Vil du gerne have et personligt tilbud?

Mød vores konsulenter uden at rejse til Ungarn!

Book en aftale til en konsultation i Danmark, England, Tyskland, Frankrig eller Ungarn, så vi kan udfærdige en personlig behandlingsplan til dig.

For at booke så ring til os på følgende nummer: +45 31 47 34 72

Til din personlige konsultation diskuterer vi den aktuelle tilstand af dit hår samt hovedbund, og så udarbejder vi en behandlingsplan, ud fra dit behov..

Hvis du vælger at accepterer vores behandlingsplan og beslutter dig for at komme til Ungarn, så kan du spare op til 70% på din hårtransplantation og samtidig modtage den samme kvalitetsbehandling som i Danmark.

Vi hjælper arrangerer dit ophold og sørger for at hente og bringe dig til lufthavnen.

Hvorfor er en personlig konsultation nødvendig?

NAP_3693Der er flere tilfælde, hvor hår restaurering ikke er muligt eller ikke er umagen værd. Disse tilfælde kan filtreres før enhver rejse, så du ikke behøver at komme til Ungarn forgæves.

Vi mener, at det er vigtigt at informere dig om behandlingsprocessen, garantibetingelserne og vores ydelser, før du rejser ned til vores klinik, så du ikke bliver overrasket af uventede omstændigheder.

Vi mener også at det er vigtigt, at du er informeret om de samlede omkostninger før din rejse til ungarn, Så du er opmærksom på disse på forhånd.

Efter konsultationen laver vi din individuelle behandlingsplan

services_03_400Efter din konsultation vil vores kolleger udarbejde din personlige behandlingsplan i Ungarn sammen med vores ungarske specialister. Behandlingsplanen vil blive sendt til dig inden for 1-2 dage via e-mail.

Behandlingsplanen omfatter alle omkostninger. Det indebærer prisen på din hårtransplantation beregnet ud fra antal hår, indkvartering, transport, samt alle andre ting, du har brug for. Der er ingen skjulte gebyrer i behandlingsplanen.

Kun prisen på din flybillet er ikke inkluderet i behandlingsplanen, den er du nødt til at bestille selv.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.