Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om os – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Om os

Vores mål er at give vores patienter en verdenstransparent hårtransplantationstjeneste til en overkommelig pris. Din tilfredshed er det vigtigste for os.

Mød vores kolleger

Se på vores klinik

Se på vores referencer

Der er flere grunde til at vælge Hair Palace Clinic til din hårtransplantation!

Under høringen udarbejder vi en personlig behandlingsplan for dig. Så du er helt opmærksom på omkostningerne, du kan beslutte dig for behandlingen, før du rejser til Ungarn.

Vores hårklinik ligger i et venligt miljø i Budapest. Den er udstyret med state-of-the-art teknologi, så du kan føle dig helt sikker under behandlingen.

Vi tilbyder garanterede resultater af vores behandling på grund af vores dygtige læger, assistenter, det nyeste teknologiudstyr, samt den præcise planlægning og ydeevne.

Hurtigt opsving, ingen synlige ar!

Plastikkirurgerne i vores klinik anvender den mest avancerede procedure i Europa, der er tilpasset til dig, derfor kan de tilbyde en skriftlig garanti: de garanterer, at 80% af det implanterede hår vil vokse ud 15 måneder efter interventionen.

Behandlingen er helt smertefri! Der er ingen synlige ar eller sår i hovedbunden.

Resultatet af hårtransplantationen er helt naturligt og har en permanent virkning.

Spar op til 50% på dine omkostninger til hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.