Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Før-efter-billeder – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Referencer

Vores hårklinik i Budapest har været specialister i hårtransplantationer i mere end 10 år. Vores kirurger står også for flere opfindelser inden for hår restaurering. Vores kirurger har udført flere tusinde hårtransplantationer med fremragende resultater for både danske, tyske, engelske, franske og ungarske patienter.

Pavel – 4000 hår

Tag et kig på følgende før og efter billeder, så du kan se, hvor effektiv en hårtransplantation kan være, og hvor utroligt det nye hår ser ud.

Tom – 6000 hår

Dit hår bliver tyndere og tyndere? Vil du gerne genvinde dit oprindelige udseende?

En hårtransplantation er den bedste måde at genoprette dit hår på. Med FUE Safe System-metoden kan vi opnå naturlige resultater tilpasset til patienternes behov.

Chris – 5000 hår

Charles – 4500 hår

Disse fantastiske resultater er kun nogle få eksempler på de behandlinger, som hjalp så mange mennesker med at finde en permanent løsning til deres hårtab og genvinde deres selvtillid, samt oprindelige hårgrænse.

Albert – 3300 hår

Sylvain – 5500 hår

Tøv ikke med at udfylde nedenstående formular og lad vores kollegaer hjælpe dig med at løse dit hårtabs problem så hurtigt som muligt!

Køn*

Fornavn*

Efternavn*

Telefon*

E-mail*

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.