Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Introduktion af vores klinik – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Introduktion af vores klinik

Hair Palace – Hårtransplantationsklinikken i Budapest ligger i en af ​​de smukkeste dele af hovedstaden, direkte ved breden af ​​Donau. Vi var den første klinik i Ungarn til at udføre FUE SafeSystem-metoden

Vores kirurgiske operationsrum er unikt og veludstyret. Denne kendsgerning hjælper vores læger og dig til at opnå de bedste og smukkeste resultater.

Vores klinik startede i 2001, og er udstyret med den nyeste teknologi og indretning af høj standard. Alle medlemmer af vores team er højt kompetente, specialiserede, har de bedste kvalifikationer, samt er certificerede eksperter i hår restaurerings operationer og kirurgi.

Vores ekspertise er af usædvanlig høj standard, hvilket er grunden til, at patienter, der lider af hårtab, ikke kun kommer fra Budapest, men også mange udlændinge – Dansk, fransk, engelsk og tysk – vælger os til deres behandling.

Vi er meget stolte over, at de fleste af vores kunder finder os igennem en anbefaling.

Vi tager hånd om din komfort under behandlingen

Behandlingsrummet er udstyret til at du under behandlingen kan lytte til musik, se en film eller bruge computeren ved brug af vores Wi-Fi-netværk.

Hele proceduren udføres under lokalbedøvelse.

Under hårtransplantation anvender vi en særlig lokalbedøvelse udført af specialisterne på vores klinik. Ved hjælp af denne metode bemærker patienterne ikke engang, at hårtransplantationen er startet.

Under din behandling kan du følge hvad der sker med dine hår og du kan aktivt “deltage” i proceduren. Du kan se eller endda tælle de fjernede og implanterede transplantater, og hvis du ønsker det, kan vi løbende opdatere dig omkring status af din behandling.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.