Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vores team – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Vores team

Vores kirurger har store erfaringer med at tilbyde Follicular Unit Extraction (FUE)  Hvilket betyder, at vi kan levere høj kvalitets behandlinger inden for hår restaurering, der vil give imponerende resultater. Vi er stolte af at tilbyde industriens førende løsning imod hårtab, hvilket også gør, at vi altid arbejder meget hårdt for at være i spidsen for state of the art teknologi. Vi er sikre på, at vi tilbyder vores patienter topkvalitetsløsninger til meget overkommelige priser.

Med hver procedure kan vi forbedre kvaliteten af ​​en persons liv. Derfor stræber vores hårtransplantations specialister frem for alt, at imødekomme og overgå dine forventninger.

Vi mener, at hårtransplantations behandlinger kræver samarbejde. Med over ti års erfaring i hårtransplantationer ved vi, at de bedste resultater kun kan opnås ved perfekt koordineret samarbejde af erfarne og engagerede kirurger og assistenter.

Kirurger

Vores erfarne kirurger er i spidsen inden for hår restaurerings industrien. Hver kirurg i vores team er specialiseret i hårtransplantationer.

dr ljuba zsolnai billedeHår restaurering specialist

Hun fik sin MD ved University of Uzhgorod, hvorefter hun fortsatte sine studier indenfor hår kirurgi. Hun deltog i en masse træning og kurser, så hun har en stor erfaring og viden indenfor området. Hun har gennemført mere end 400 hårtransplantationer og hjulpet dem med at løse deres hårproblemer.

dr sereny katalinHår restaurering specialist

Hun afsluttede sine studier på Semmelweis Medical University i 2007. Efter at hun havde opnået sin MD, begyndte hun at udvide sin viden indenfor traumeoperation. Hun har arbejdet som hårtransplantatkirurg siden 2010. I de sidste par år har hun hjulpet ungarske berømtheder og kendte tv-personligheder med at løse deres hårproblemer. Hun mener, at kommunikation er den vigtigste faktor for en vellykket behandling; At vide præcis hvad patienten ønsker er afgørende, såvel som tålmodighed og æstetisk tilfredshed.

dr gucsi erikaKonsulent, hår restaurering specialist

Hun fik sin MD ved Semmelweis Medical University. Efter afslutningen af ​​sine studier begyndte hun at arbejde inden for hår restaurering. I øjeblikket arbejder hun som konsulent og hårtransplantationsspecialist hos Hairpalace hårtransplantations klnik, hvor hun hjælper patienter med at få deres selvtillid tilbage.

Hun taler båd engelsk og tysk godt.

Dr. Barna Tímea

Barna-timea-hår-transplantation-kirurg

Konsulent, hår restaurering specialist

Hun fik sin MD ved Semmelweis Medical University. Efter afslutningen af ​​sine studier begyndte hun at arbejde inden for æstetisk kirurgi, senere begyndte hun at lære hår restaureringsmetoder. I øjeblikket arbejder hun som  hårtransplantations kirurg på Hairpalace hårtransplantations klinik, hvor hun hjælper patienter med at få deres selvtillid tilbage. Hun taler engelsk godt.

koreny-dora-hår-transplantation-kirurgKonsulent, hår restaurering specialist

Hun opnåede sin medicinske uddannelse på Semmelweis Medical University. Hun begyndte at arbejde inden for hårtransplantation efter hendes studier. Hun arbejder som konsulent og hår restaurations specialist på vores klinik. Hun mener, at præcision og ekstraordinær følelse af æstetik i hendes erhverv kan forbedre kvaliteten for ​​hendes patienter.

Dr. Viktoria Novak, specialist inden for hår restaurering.Konsulent, hår restaurering specialist

Hun opnåede sin MD ved Semmelweis Medical University i Budapest. Hun arbejder som konsulent hos HairPalace hårklinik i Ungarn, og har allerede hjulpet hundredvis af patienter med at få en ide om mulige løsninger til at afhjælpe deres hårtabsproblem.

Viktória taler engelsk godt.

dr andrusch annaKonsulent, hår restaurering og dermatologi specialist

Hun opnåede sin medicinske uddannelse på Semmelweis Medical University. Efter afslutningen af ​​sine studier specialiserede hun sig i hud- og seksuelt overførte sygdomme; hun er også interesseret i æstetiske operationer, især i behandlinger forbundet med det dermatologiske område. Hun mener, at en operation ikke kun omhandler kroppen, men også sjælen hos hendes patienter. I øjeblikket arbejder hun som konsulent hos HairPalace.

Dr. Zsolt Fabian MD

Plastikkirurg specialiseret i hårtransplantater

Han studerede på Medicinsk Universitet i Debrecen, hvor Zsolt fik sin MD. Han startede sin karriere på Kenezy Hospital i Debrecen, hvor han arbejdede som kirurg til 1995. Han fortsatte derefter sine studier ved Institut for Plastikkirurgi på Honvéd Hospital og i 1997  bestod han sin eksamen i plastikkirurgi og deltog derefter i et kursus på to semestre i mikrokirurgi.

Zsolt er blevet inviteret som ekspert på kommercielle tv-kanaler, han har givet interviews til magasiner som også er offentliggjort i medicinske tidsskrifter.

Medicinske assistenter

Vores assistenter og læger har en afgørende rolle i vores succes, da det første skridt i denne proces er god kommunikation. De forklarer hvert trin i hårtransplantationsprocessen og sætter vores patienter nøje ind i, hvilke resultater de kan forvente, hvilket er en stor del af vores kliniks succes.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.