Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Vores mission – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Vores mission

Jeg er Gábor Molnár, CEO og ejer af HairPalace klinikken i ungarn.

For længe siden mistede jeg stort set halvdelen af mit hår og jeg har i den hensende lidt af manglende selvtillid grundet det udsende jeg havde fået ved at miste mit hår.

Jeg forsøgte flere metoder for at stoppe mit hårtab – vitaminer, samt produkter der skulle få håret til at vokse – men ingen af disse alternative behandlinger gav langsigtede resultater.

Som sidste udvej og mulige løsning for at få håret tilbage, besluttede jeg at vælge en hårtransplantation på en europæisk hårklinik.

1 år efter min hårtransplantation forsvandt alle de skaldede områder og mit hår er nu så tæt som det var før! Min selvtillid er vendt tilbage, og jeg er gladere end jeg nogensinde har været!

Jeg ved, hvilke fysiske og mentale problemer hårtab kan forsage i et menneskes liv, og hvor svært det kan være at leve med. Derfor besluttede jeg at ville hjælpe andre mænd, der ligesom jeg selv, også er kede af deres hårproblem!

Derfor har jeg lanceret HairPalace hårklinik, der udelukende er specialiseret i hårtransplantationer, hvor vi bruger den mest moderne metode, der er på markedet idag.

Nu hjælper vi hundredvis af europæiske patienter hvert år med at løse deres hårproblemer ved hjælp af den samme metode, som også hjalp mig med at besejre mit eget hårtab!

aláírás

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.