Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Fakta om Ungarn – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Hvad skal man besøge under dit ophold i Ungarn?

Budapest – en af ​​de smukkeste byer i Europa

Hovedstaden i Ungarn , Budapest , blev skabt ud af forening af de forskellige historiske byer Buda, Pest og Óbuda i 1873. Den omfattende verdensarvssted omfatter Donaubuerne , Buda Slotskvarter , Andrássy Avenue , Heroes ‘ Squareog Millennium Underground Railway , den næst ældste i verden.

 

Andre højdepunkter omfatter i alt 80 geotermiske kilder , verdens største termiske vandhule system, næststørste synagoge og tredje største parlamentbygning. Byen tiltrækker omkring 3 millioner turister om året og rangeres som den mest livlige centraleuropæiske by på EIUs livskvalitetsindeks. Den er også rangeret som “Europas syvende mest idylliske sted at bo” af Forbes, og som den 9. smukkeste by i verden af ​​CityGuides.

Gå ikke glip at prøve de typiske ungarske retter som Gulasch , kylling paprikas eller pörkölt . Ungarn er kendt for vinstokke , så sørg for at prøve nogle af dem. Du kan nemt finde gode restauranter omkring vores partnerhotel, og de serverer også ungarske retter i restauranten.

Nyttige fakta for at forbedre dit ophold i Ungarn

Kapital

Budapest

Overflade

93 033 km²

Befolkning

10 076 000

Tidszone

GMT / UTC +1

Sprog

Ungarsk (magyar)

betalingsmiddel

Ungarns officielle valuta er forint (HUF). 1 GBP = ca. 350 HUF. De fleste af de internationale kreditkort accepteres i Ungarn.

Regime

Parlamenterende demokrati

Republikkens præsident

János Áder

Statsminister

Viktor Orbán

Klima

Ungarns klima er kontinentalt, så vi har varme somre og kolde vintre.

Elektricitet

I Ungarn bruger vi standard europæisk 220 V strøm: 2 runde stik. Stikkontakterne er forskellige fra stikkontakter, der anvendes i eks. England.

Drikkepenge

Drikkepenge er værdsat i restauranter, efter taxi ture og ved garderober. Hvis du er tilfreds med den service, du modtog, så giv 10% i tillægsgebyr som drikkepenge.

Hvis du gerne vil vide, hvad der er blandt top 10 seværdigheder i Budapest, så klik venligst på følgende link >>

For at læse mere om Budapest besøg venligst  http://www.budapest.com/

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.