Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvorfor HairPalace er det bedste valg – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Hvorfor Ungarn og HairPalace er det bedste valg?

Kvalitetsbehandlinger til overkommelige priser

Ungarske læger er anerkendt over hele verden, for at leverer kvalitetsbehandlinger til deres patienter. Hvorfor er disse behandlinger billigere end i andre lande? Fordi lønningerne er lavere i Ungarn end i mange andre dele af europa. Det er så simpelt! Samtidig har ungarske læger de samme kvalifikationer som lægerne i eks. danmark, så du kan derfor være sikker på at være i gode hænder i Ungarn!

Ungarn – en populær destination

Ungarn og hovedstaden Budapest er fulde af historiske monumenter at besøge og byder på mange kulturelle og sportslige aktiviteter, så det er værd at besøge mindst en gang i livet.

Hvorfor vælge Ungarn til din hårtransplantation kirurgi?

Et center for medicinsk turisme

Ungarn er en populær destination for europæere, der ønsker at få deres tænder lavet til en god pris, og de andre medicinske områder udvikler sig også. Hårtransplantation tiltrækker rigtigt mange såkaldte “sundhedsturister”: de overkommelige priser og højkvalitetsplejen er det der tiltrækker dem!

Danmark-Budapest: en time og 45 min med fly

En flyvning mellem Danmark og Budapest tager kun 1 time og 45 min, og hvis du samtidig vælger et lavprisflyselskab kan du spare endnu flere penge.

Hvorfor er HairPalace det bedste valg?

1.) Personligt konsultation i Danmark

Du har mulighed for at møde vores kolleger til en personlig konsultation i Danmark. En hårspecialist vurderer tilstanden af ​​dit hår og hovedbunden, og vores konsulent forklarer alle detaljer om processen samt besvarer alle dine spørgsmål.

2.) Personlig behandlingsplan

Vores specialister udarbejder en personlig behandlingsplan til dig. De tager højde for alle de faktorer, der kan påvirke resultatet, og de foreslår derfor den løsning, der passer bedst til nettop dig.

3.) Vi bruger den nyeste teknologi på markedet

Vi bruger FUE Safe System-metoden, som er den nyeste tilgængelige metode, når vi taler om hårtransplantation. Dette er en smertefri metode, og det efterlader ingen ar i hovedbunden. Under operationen bruger vi udelukkende lokal bedøvelse, og helingsprocessen varer kun 1-2 uger. Resultatet er naturligt, og ingen vil bemærke, at patienten har fået en hårtransplantation.

4.) Garanti efter hårtransplantationen

Vi garanterer, at minimum 80% af de implanterede hår vil vokse ud senest 12-15 måneder efter operationen. Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi GRATIS genimplantere den manglende mængde hår.

5.) Kontrolundersøgelse i Danmark

Du kan komme til en personlig kontrolundersøgelse i København, så vi kan følge din helingsproces. Under denne lille undersøgelse tager vores specialist et kig på det implanterede hår og på donorområdet, du kan her også stille dine spørgsmål, hvis du har nogen.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.