Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Indkvartering – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Indkvartering

Når du har købt din flybillet, skal du bare læne dig tilbage og vente på at vi klarer booking af dit ophold i Budapest. HairPalace tilbyder premium lejligheder til de patienter, der ankommer til deres behandling i Budapest.

Disse lejligheder ligger tæt på klinikken: Kun en 800 meter gåtur derhen.

Vores klinik opkræver ingen ekstra omkostninger for vores booking service, da indkvartering er inkluderet i din behandlingsplan. Hvis du gerne vil bo i lejligheden længere end din behandlingsperiode, er dette også en mulighed, vi tilbyder reducerede priser for de ekstra nætter.

Vores pakke indeholder de bedste indkvarterings muligheder:

  • Pakken indeholder indkvartering under opholdet vedr. din hårtransplantationen.
  • Vores lejligheder ligger tæt på vores klinik, så det er nemt at komme hen til klinikken under dit ophold. Du kan nemt komme hen til klinikken på 10 minutters gang.
  • Du kan tage en person med, til at ledsage dig under behandlingen. Du behøver ikke betale ekstra omkostninger for ham / hende.
  • Lejlighederne er meget velindrettede.
  • Der er gratis trådløs internetadgang i lejlighederne.

Hvis du gerne vil have hjælp til at vælge og bestille en bolig, så spørg vores kolleger. Ring til os på +45 31 47 34 72 eller send os dit spørgsmål via email.

Premium lejligheder i Budapest

Vores premium lejligheder ligger tæt på HairPalace klinikken, og er derfor let tilgængeligt for vores patienter. Vores patienter kan komme hen til klinikken på bare 10 minutters gang.

Lejlighederne er en nybygget, moderne bolig. Gratis WIFI adgang og tv er til rådighed i dem alle.

Hver lejlighed indeholder en opholdsstue med et udstyret køkken, et separat soveværelse og et badeværelse.

Møbler og maskiner af høj kvalitet for den bedste komfort, så du nemt kan føle dig hjemme.

Der er flere restauranter og caféer i nærheden af ​​lejlighederne, samtidig med at bygningen ligger i et roligt kvarter, så du kan hvile dig og slappe af før og efter behandlingen.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.