Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Yannick valgte en hårtransplantation og han fik sin selvtillid tilbage! – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Yannick valgte en hårtransplantation og han fik sin selvtillid tilbage!

768 549 admin


Yannick valgte hårtransplantationen, og han fik sin selvtillid tilbage!

Yannick ønskede at gennemgå en “fuld” makeover. Det var ikke kun hårets densitet han ønskede kom tilbage, men også hans selvværd!

Han var til en personlig konsultation i Paris, og efter at han havde modtaget sine behandlingsplaner, besluttede han at vælge implantationen af ​​4500 hår.

Her kan du se et billede, som vi tog på vores klinik lige før hårtransplantationen:

Den helt smertefrie operation fandt sted i løbet af 2 dage. Yannick, kunne som alle vores patienter, se en film, lytte til musik og bruge vores WIFI under operationen. Mange af(dog faldt Yannick ikke i søvn), vores patienter sover ofte, mens vores læger arbejder.

Billede lavet efter operationen:

For at opnå det perfekte resultat skal hver patient respekterer de forudgående forudsætninger, som vores læger har givet. Yannick sendte alle sine check-up billeder til tiden, også Første uges check-up foto:

Foto efter 3 uge:

Den utrolige forandring kan allerede ses på 6-månedersbilledet, prøv at rul tilbage til det første billede og se det igen!

Men da var han kun halvvejs til det endelige resultat!

Det 1-årige post-op-billede viser virkelig det resultat, vi kan opnå med 4500 implanterede hår. Yannick var meget glad, og kirurgen, der udførte hans hårtransplantation, godkendte også de sidste check-up-fotos. Takket være FUE2 Safe System-metoden er der ingen ar efter operationen, og vores patient fik den oprindelige tæthed af hans hår tilbage.

Før-efter-foto – Før og 1 år efter operationen:

Tøv ikke med at udfylde nedenstående formular og lad vores kollegaer hjælpe dig med at løse dit hårproblem så hurtigt som muligt!

Køn*

Fornavn*

Efternavn*

Telefon*

E-mail*

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.