Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hairpalace.dk/public_html/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvor meget bliver det? – Hårtransplantation i Danmark
  • Ring til os: 31 47 34 72 info@hairpalace.dk hu hu hu

Pris

Hår restaurering til overkommelige priser

Aldrig mere skaldet! tag det første skridt i dag; Få både din hårgrænse samt hårets densitet tilbage på bare en dag! Inden for hårtransplantation er vores klinik en af ​​de førende. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed!

Vores specialister har indtil nu lavet mere end 2000 succesfulde hårtransplantationer. Vi har alt fra tv stjerner, kunstnere, atleter og almindelige mennesker som patienter.

Vi tilbyder den mest avancerede hårtransplantationsmetode til vores patienter til en brøkdel af de danske priser! Læs videre hvis du vil vide mere!

Faktiske hårtransplantationspriser

Pris for en hårtransplantation med FUE Safe System metode: 0,7 £ / hår (anbefalet metode)

Ovennævnte priser er kun vejledende! Vores patienter vil modtage en personlig behandlingsplan og et pristilbud inklusiv alle omkostninger, efter deres konsultation samt detaljerede analyse af deres hovedbund. Der er ingen skjulte ekstra omkostninger på vores klinik (medicin, kirurgi, værelse gebyrer, mm).

Vi tilbyder pakken med indkvartering, transport fra lufthavn, et måltid på klinikken, medicin. det eneste du skal  købe er din flybillet og vi organiserer resten! For at få en ide om prisen, så spørg efter et personligt tilbud!

Hvordan man beregner prisen på en hårtransplantation?

Der er forskel på hårklinikker, og hvordan de kommer frem til deres priser. Det er vigtigt at forstå, hvordan de beregner deres priser, før du beslutter dig. Nogle klinikker tæller transplantater og andre tæller hår. Men hvad er forskellen? Hvordan forstår du dit tilbud? Lad os hjælpe dig!

Den første ting at vide: en graft og et hår betyder ikke det samme!

Graft eller hår – hvad er forskellen?

Ordet ‘hår’ er let at forstå for alle, men ordet ‘graft’ kan forårsage nogle problemer og misforståelser. En graft er en follikulær enhed høstet af lægen, der kan indeholde 1-3 hår, der afhænger af patientens hår.

Derfor kan et tilbud baseret på transplantater (graft) ikke give en nøjagtig pris. Lad os tælle lidt … Du modtager et tilbud, der foreslår dig 1000 transplantater til 15.000 kr. Hvis du er uheldig, og dine transplantater kun indeholder 1 hår, betaler du 15.000 kr, for 1000 hår. Hvis du er heldig og dine transplantater indeholder 3 hår hver, betaler du 15.000 for 3000 hår. Det er klart at 1000 og 3000 hår ikke giver det samme resultat!

Vi beregner vores priser på antal af hår, så vi kan give dig et præcist tilbud. Vores assistenter tæller hvert høstet hår under et mikroskop, så vi implanterer nøjagtig samme mængde hår, som vi angav i din behandlingsplan.

Spar op til 70% på dine omkostninger til en hårtransplantation uden at gå på kompromis med kvaliteten!

10+ års erfaring, gode resultater, skriftlig garanti for hvert implanteret hår.